Verpleging

Heading Icon

Ook voor verpleegkundige zorg aan huis kunt u terecht bij Waddenzorg. Verpleging kan uiteenlopen van hulp bij het toedienen van medicatie tot wondverzorging. Door mijn specialisme in de verpleegkunde te combineren met mijn hart voor de zorg, kan ik u hulp bieden vanuit de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. Verpleging kan bijvoorbeeld nodig zijn na een ziekenhuisopname, een operatie of andere situaties waarbij medische verpleging gewenst is.

Bij Waddenzorg staan uw belangen voorop. Doordat ik mijn zorg aanpas op uw situatie kunnen we samen toewerken naar een snel en voorspoedig herstel. Of u nu voor een lange termijn of tijdelijk verpleging aan huis nodig heeft, ik sta graag voor u klaar. Niet alleen met specialistische verplegende zorg, maar uiteraard ook voor alle vragen of onduidelijkheden die u over deze vorm van thuiszorg heeft. U ontvangt van mij niet alleen persoonlijke zorg en aandacht, maar samen zorgen we er ook voor dat u onbezorgd thuis kunt verblijven terwijl u de verpleging krijgt die u nodig heeft.

Voor wie is verpleging aan huis geschikt?

In elke situatie en elke leeftijdscategorie kan het voorkomen dat u verpleging aan huis nodig heeft. Bij Waddenzorg bent u niet alleen in goede handen, maar doordat ik me verdiep in uw situatie kan ik iedereen de verpleging geven die op dat moment nodig is. Verpleging aan huis is bijvoorbeeld geschikt als u moet revalideren na een ongeval of een operatie.

Ook als u door een aandoening of ziekte extra medische verpleging nodig heeft sta ik graag voor u klaar. Ik kan u warme en op maat gemaakte verpleging bieden bij het verzorgen van wonden, stoma’s of door het toedienen van medicatie in de vorm van injecties. Natuurlijk sta ik met mijn thuiszorg verpleging ook klaar met adviezen voor naasten en familieleden. Op deze manier maken we uw herstel aangenaam terwijl u thuis in alle rust kunt rekenen op de beste verpleging.

Om contact op te nemen met Waddenzorg, kunt u terecht op onze contactpagina.