Over Waddenzorg

Heading Icon
Waddenzorg Image (3)

Even voorstellen..

Waddenzorg is gespecialiseerd in het leveren van thuiszorg die zoveel mogelijk wordt afgestemd op uw behoeften en wensen. Zorg leveren met hart en ziel, dat is waar Waddenzorg voor staat. Ik ben werkzaam in de drie Noordelijke provincies van het land en biedt daarbij uiteenlopende vormen van thuiszorg aan. Daarbij mag u van mij persoonlijke en warme zorg verwachten waarbij we samen toewerken naar een zo comfortabel mogelijk en zelfstandig leven in uw eigen vertrouwde omgeving.

Door mijn ruime kennis en ervaring op het gebied van verpleegkundige, palliatieve en terminale zorg kan ik in iedere situatie een professioneel en op maat gemaakt zorgplan aanbieden. Of dit nu gaat om zorg voor de lange of korte termijn, 24-uur zorg of slaap en waakdiensten. Uiteraard ben ik er ook om naasten, familieleden en mantelzorgers te informeren of adviseren. Op deze manier werk ik niet alleen voor, maar zeker ook mét u samen om zo de beste zorg te kunnen leveren die u op dat moment nodig heeft.

Waddenzorg Image (5)

Verpleging en persoonlijke verzorging

Als u verpleging of persoonlijke zorg aan huis nodig heeft, dan staat Waddenzorg graag voor u klaar. Deze vorm van zorg kan nodig zijn na een herstelperiode van een ziekte, of als er medicatie nodig is na een zware operatie. Ik help u niet alleen met het toedienen van medicatie en het verzorgen van wonden, maar ook als zelfstandig wassen en aan en uitkleden niet meer zo vanzelfsprekend zijn schiet ik u graag ter hulp. Door mijn persoonlijke aandacht voor u en de situatie waarin u verkeert, komen we samen tot de beste op maat gemaakte zorg vanuit uw eigen woning.

Palliatieve en terminale zorg

Als palliatieve en terminale zorg gewenst is, biedt Waddenzorg graag de ondersteuning die op dat moment gewenst is. In de emotionele en zware tijd van terminale zorg sta ik patiënten graag bij met warme en persoonlijke zorg waarin er op een waardige manier afscheid kan worden genomen van het leven. In deze laatste fase van het leven richt ik mij niet alleen op de pijnbestrijding van ziekteverschijnselen, maar ook op de geestelijke ondersteuning voor patiënten, naasten en nabestaanden.

Ook voor palliatieve zorg waarbij er door ziekte geen zicht meer is op genezing of herstel, staat Waddenzorg graag voor u klaar. Door het inzetten van persoonlijke en op maat gemaakte zorg, werk ik samen met u aan een comfortabele leefomgeving vanuit uw vertrouwde omgeving. Ook voor naasten en familieleden is deze periode zwaar. Juist daarom vind ik het belangrijk om ook op dit vlak advies en ondersteuning te kunnen bieden.

Om contact op te nemen met Waddenzorg, kunt u terecht op onze contactpagina.

Waddenzorg Image (6)