Ook op het gebied van thuiszorg voor kinderen (van ZZP’ers) kan Waddenzorg u ontzorgen en bij staan op de momenten dat u behoefte heeft aan extra hulp.

Denk hierbij ook een ZZP’ers met kinderen die extra (medische) aandacht en zorg nodig hebben. De werkdagen van een zelfstandige zonder personeel zijn vaak van heel vroeg tot heel laat. Dan kan het voorkomen dat er simpelweg niet genoeg tijd of energie is om de kinderen de zorg en/of aandacht te kunnen bieden die ze nodig hebben. Dit komt bijvoorbeeld vaak voor wanneer een partner komt te overlijden (die normaliter de zorg voor zijn of haar rekening neemt).

Thuiszorg voor kinderen is een vrij breed begrip waaronder vele zorgvormen mogelijk zijn.

 • Katheteriseren
  Bijvoorbeeld blaaskatherisatie, blaasspoeling (toedienen van medicatie of een vloeistof ten behoeve van herstel of om infecties tegen te gaan), suprapubische katheter
 • Zuurstof toedienen wat op verschillende manieren kan gebeuren
  Via een neusbril, canule, kapje, concentrator of middels een zuurstoffles.
 • Monitorbewaking
  Bij monitorbewaking kan Waddenzorg zorgen voor de instructies van het apparaat, de controle en de begeleiding van dit traject.
  Waddenzorg controleert middels een saturatiemeter de hoeveel zuurstof in het bloed (uitgedrukt in percentages).
 • Zuurstof toedienen
  Om uw kind te voorzien van extra zuurstof, zal er een zuurstofapparaat bij u thuis komen te staan. Het toedienen kan op aan aantal manieren, namelijk via de neus met een neusbril, middels een zuurstofkapje of via een tracheacanule. Waddenzorg is zeer ervaren op het gebied van zuurstoftoediening en weet hiernaar te handelen.
 • Voedingssondes
  Sondevoeding kan ook op verschillende manieren worden toegediend. Dit kan bijvoorbeeld met een slangetje door het neusgat of middels een PEG-kathether. Waddenzorg kan u ontzorgen door de gehele zorg rondom de sondevoeding op zit te nemen. Dan kunt u denken aan het inbrengen en verwijderen van de sonde, het toedienen van sondevoeding en controleren dat de sonde goed is geplaatst en geen complicaties geeft.
 • Toedienen van medicijnen
  Ondersteuning bij het toedienen van medicijnen, hetgeen ook op verschillende manieren kan worden gedaan, zoals oraal, anaal of middels een spuit.
 • Infuusbehandeling
  Bij een infuusbehandeling kunnen wij zorgen voor het toedienen van medicijnen, voeding en/of vocht.
 • Tracheacanulezorg
  Denk hierbij aan het wisselen, reinigen en uitzuigen van de canule.
 • Thuisbeademing
  Doordat Waddenzorg CTB-geschoold is, kunnen wij ook hier de benodigde ondersteuning voor bieden,
 • Stomazorg
  Hierbij zorgen wij niet alleen dat we helpen met de verzorging van de stoma, maar ook met het in conditie houden van de huid rondom de stoma.
 • Wondzorg
  Waddenzorg verleent thuiszorg op het gebied van doorligwonden, open been wonden, diabeteswonden, brandwonden en chirurgische wonden
 • Diabeteszorg
  Als het gaat om een stukje begeleiding van hoe om te gaan met diabetes, bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast begeleiden en helpen we bij het toedienen van insuline en het meten van de bloedsuikerspiegel.

Het bovenstaande is slechts een greep van wat Waddenzorg voor u kan doen.

Om contact op te nemen met Waddenzorg, kunt u terecht op onze contactpagina.