Thuiszorg

Heading Icon

Onbezorgd voor uzelf kunnen zorgen vanuit uw eigen omgeving is in sommige gevallen niet meer zo vanzelfsprekend als dat het misschien ooit was. In dat geval kan thuiszorg een verlichting bieden. Als u thuiszorg nodig heeft, kan dat om verschillende redenen zijn. Zo kan het voorkomen dat u langdurig ziek of gehandicapt bent waardoor het uitvoeren van persoonlijke en huishoudelijke verzorging een zware last kan zijn. In dat geval bied ik thuiszorg vanuit de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. Dit heeft als voordeel dat u niet langdurig opgenomen hoeft te worden in een ziekenhuis of zorginstelling, maar thuis kunt herstellen met de zorg die u nodig heeft.

Wat houdt thuiszorg bij Waddenzorg in?

Thuiszorg is een breed begrip want ik beperk mij niet alleen tot het verlenen van verpleging, persoonlijke zorg en begeleiding. Ik verplaats me daarbij graag in uw situatie want juist daardoor ontstaat er een zorg die volledig afgestemd is aan uw behoeften. Mijn eerstelijns gezondheidszorg bestaat tevens uit de zorg voor terminale patiënten, palliatieve en persoonlijke zorg. Dit kan bestaan uit slaap en waakdiensten, begeleiding en verpleging in allerlei denkbare situaties. Door een persoonlijke benadering waarin er een luisterend oor wordt geboden voor uw situatie, kan er voor iedereen op maat gemaakte zorg geboden worden. Waddenzorg biedt een ruime kennis en ervaring, zodat een professionele zorg en begeleiding voor u en uw naasten gegarandeerd wordt.

Voor wie is thuiszorg geschikt?

Mijn zorg diensten zijn beschikbaar voor iedereen die beperkingen ervaart om zich staande te houden in het dagelijks leven of de samenleving. Dit kan van tijdelijke aard zijn, maar ook voor langdurig thuiszorg sta ik voor u klaar. Thuiszorg kan nodig zijn als u vanuit uw eigen vertrouwde omgeving moet herstellen van een ongeval, ziekte of andere beperking. Ook voor terminale cliënten kan het fijn zijn om een laatste levensfase in alle rust thuis te kunnen doorbrengen. In de nabijheid van familie en dierbaren kan ik voorzien in de verzorging waar op dat moment behoefte aan is. Terminale zorg houdt bij Waddenzorg tevens in dat naasten zo goed en persoonlijk mogelijk worden bijstaan met raad en daad. In de thuiszorg staan de woorden persoonlijk en betrokken bij mij altijd centraal.

Om contact op te nemen met Waddenzorg, kunt u terecht op onze contactpagina.